Oferind facilități extinse special amenajate pentru copii, VONRESORT Elite & Aqua are un miniclub echipat cu camere de supraveghere, lecții restranse de limbi străine și diverse jocuri. Hotelul pune la dispoziție piscine pentru copii și bebeluși. De asemenea, sunt disponibile activităti ecologice, cum ar fi hrănirea animalelor. Pentru oaspetii mai tineri se organizează sesiuni de dans.

Pe langă un restaurant special pentru copii, o minidiscotecă și un loc de joacă, sunt disponibile activități de creație, cum ar fi origami, ateliere de artizanat și jocuri puzzle pentru a vă ajuta copiii să fie creativi și in timpul sejurului dumneavoastră la VONRESORT Elite & Aqua.

Pentru mai mult confort, se asigură un serviciu de babysitting, o cadă pentru copii și cărucioare pentru copii, disponibile la cerere și la un cost suplimentar. Pătuțurile de copii și scaunele inalte pentru hrănirea copiilor se furnizează gratuit. Printre alte facilități pentru copii se numără incălzitoare de biberoane și blendere care să vă ușureze prepararea hranei.

Situat in Side, VONRESORT Elite are o zonă de plajă privată, piscină in aer liber cu parc acvatic și piscină interioară. De asemenea, proprietatea are un centru spa cu hamam, saună, sală de fitness și facilități de masaj. Oaspeții care rezervă o unitate de cazare la VONRESORT Elite pot utiliza toate facilitățile de la VON Resort Golden Coast.

Centrul orașului Side este la 12 km, iar Belek se află la 20 km de VONRESORT Elite & Aqua. Aeroportul Antalya se găsește la aproximativ 55 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Targu Mures catre Vonresort Elite, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate