Ziua 1
Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII intersectie cu Aleea Dealul Mitropoliei) pe ruta: Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Targu Mures. Vom vizita: 
 - Biserica fortificata Mosna este una dintre cele mai frumoase biserici gotice tarzii, construita intre 1480-1486. Unul dintre cele mai interesante turnuri este Turnul Slaninilor, numit asa dupa un obicei vechi al comunitatii sasesti care obisnuia sa-si depoziteze slanina in turn pentru pastrare, dar si ca provizii in cazul unui asalt asupra cetatii. 
 - Taramul Lavandei ne asteapta cu o intindere de flori violet, peisaj desprins parca din regiunea franceza Provence, cunoscuta pentru traditia culturii de lavanda.  Ne vom putea plimba in voie in lanul cu flori parfumate (cu atenta grija pentru tufe, asa vom da ocazia si altora sa se bucure de acest peisaj inedit). 

Cazare cu cina la Hotel/Pensiune in zona Targu Mures.


Ziua 2
Mic dejun, Vom vizita: 
 - Salina Turda se numara printre cele mai spectaculoase atractii turistice din lume. Ea constituie subteranul pe care oamenii l-au creat intr-un mediu natural deosebit, in adancul Transilvaniei, sapand in sarea depusa dupa evaporarea marii ce acoperea toata regiunea in urma cu milioane de ani.
 - Biserica Luterana din Sebes este cel mai impozant monument din Sebes. Biserica a fost ridicata la mijlocul secolului al XII-lea, de-a lungul anilor avand parte de schimbari semnificative.

Plecare catre Bucuresti, sosire in functie de trafic.Pretul include: 
 - Transport cu autocar clasificat;
 - Cazare 1 noapte la Hotel/Pensiune 2-3* in zona Targu Mures + mic dejun + cina;
 - Ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
 - Intrarile la obiectivele turistice - au caracter orientativ (Taramul Lavandei - 15 lei/pers, Biserica fortificata Mosna - 8 lei/pers, Salina Turda - 60 lei/pers);
 - Cheltuielile personale;
 - Taxa de oras se va achita cash la receptia hotelului de catre fiecare turist in parte.

Supliment single: 150 lei/pers 

Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. 

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare. 

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40 % din pret pachet (160 lei), beneficiaza de loc in autocar
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70 % din pret pachet (275 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 25 persoane.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII GENERALE:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie.
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii.
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Targu Mures
Transport Autocar Targu Mures - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre EXCURSIE 2 ZILE TARAMUL LAVANDEI - SALINA TURDA, Toate locatiile, Romania